Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2020. 10. 17. 09:37:00
A legnehezebb napok - Lendülj túl rajta könnyedén

Egy átlagos hasfájós napon az embernek egy dologhoz van kedve: semmihez. De van, amikor ezt a terveink felülírják. Ezer olyan dolog felmerülhet, ami miatt a programunk “megy a levesbe” és a kötelességeinket kell előtérbe helyezni. Erre adunk most pár tippet.

2020. 10. 25. 12:24:03
Kislányból nagylány: hogyan készítsük fel lányunkat az első menzeszre? Érthető okokból az első menstruáció félelmet, zavartságot okozhat egy fiatal lányban. Egy olyan biológiai folyamaton megy keresztül, amelyben azelőtt 11-12 évig nem volt része. A szülőknek kell arról biztosítania, hogy ez egy természetes folyamat. A gyermeknek éreznie kell a szülei támogatását.
2020. 10. 17. 17:55:53
A WTN ciklusbarát krém használata Ezen az oldalon gyűjtöttük össze, hogyan alkalmazd a ciklusbarát krémet különböző problémák esetén, kattints a téged érintő problémára és ismerd meg a ciklusbarát krémmel kapcsolatos tanácsokat:
2020. 10. 08. 00:00:00
A menopauza első jelei

A menopauza (klimax) a menstruáció végét jelenti. Ekkor a petefészek tüszőhormon-termelése lecsökken, majd megszűnik. A klimax időszakának hosszúsága változó, általában 5 és 15 év között váltakozik. Ez függhet pl: étkezéstől, genetikától, életmódtól. Ezen időszak alatt lelki és fizikai tünetei is lehetnek a változó kornak, ami a nők többségében 45 és 60 év kor között jelentkezik. Fontos kiemelni, hogy a változó kor, mint jelenség, nem csak a nőket érinti.

2020. 09. 01. 00:00:00
Kipattogsz a menzesz alatt? Készítsd fel arcbőrödet is

A menstruáció során sajnos nem csak a fizikai fájdalommal, levertséggel, fáradékonysággal kell megküzdenünk. Testünk sokszor előre jelez, hogy ideje bekészíteni a mosi bugyinkat, a kedvenc sorozatainkat és betankolni a legfinomabb teákkal. Az egyik ilyen látványos és néha fájdalmas jel az arcbőr minőségének drasztikus romlása.

 

Keresés